Fysio Kondak
De Vallei 124
9405 KM Assen
+31 6 11355912
info@fysiokondak.nl
BIG register 79065724504
KvK register 63601613

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 20.00 uur
Donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: op afspraak

Bankgegevens

Rabobank: NL86 RABO 0304686565

Fysiotherapie

De algemene fysiotherapeut is gespecialiseerd in bewegen. Tijdens de therapie worden patiënten behandeld die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen en/of niet meer durven te bewegen vanwege de klachten.
Met behulp van de algemene fysiotherapie wordt gewerkt aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Hij/zij ondersteunt u met de therapie om opnieuw leren te bewegen, bijvoorbeeld na een ziekte, sportblessure, operatie, aangeboren afwijking of ouderdom. Hij/zij  behandelt stijfheid en pijnklachten van spieren, pezen of gewrichten bij bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, reuma, beroerte, Parkinson, MS, etalage benen, COPD, diabetes etc.

Specialisatie Geriatrie

Mensen die ouder en minder beweeglijk worden, kunnen daardoor belemmeringen of klachten ervaren waardoor het dagelijkse functioneren steeds minder optimaal wordt. De complexe gezondheidsproblematiek die vaak optreedt op hogere leeftijd eist van de fysiotherapeut speciaal inzicht en attentie tijdens de behandeling.

Dit is de geriatriefysiotherapeut.

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met meervoudige gezondheidsproblemen. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom.

Deze fysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over de doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden. De patiënten doen vooral oefentherapie, gericht op het herwinnen van en het omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

De geriatriefysiotherapeut adviseert en begeleidt ook gezinsleden en eventuele mantelzorgers. Die informeert hij/zij dan bijvoorbeeld over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

Tarieven

Er wordt eerst onderscheid gemaakt tussen jongeren (t/m 18 jaar) en volwassen om te bepalen of  uw behandeling wordt vergoed uit het basispakket of de aanvullende verzekering.

De eerste behandelingen / zittingen worden bij volwassenen uit de aanvullende verzekering vergoed.

Het is aan te raden om uw polis te controleren zodat u weet hoe u verzekerd bent. De dekking van de behandelingen is afhankelijk van uw polis en verzekeraar.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, betaalt u de zittingen zelf en worden onderstaande tarieven gehanteerd.

Als u een aandoening of klacht heeft die op de chronische lijst staat, kunt u vanaf de 21ste behandeling vergoeding krijgen vanuit uw basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden uit uw aanvullende verzekering vergoed als deze toereikend is. Het is dus afhankelijk van uw verzekeringspolis.

Voor jongeren t/m 18 jaar worden eerste 9 zittingen uit de basisverzekering vergoed zonder eigen risico.

Als er nog onvoldoende resultaat is kan nogmaals de behandeling met 9 zittingen verlengd worden. Wanneer de behandeling nog meer behandelsessies nodig heeft, worden ze vanuit aanvullende verzekering vergoed.

Het is mogelijk dat bij bepaalde aandoeningen alle behandelingen vanuit basisverzekering worden  vergoed.

De fysiotherapie vergoeding vanuit de basisverzekering gaat af van het verplicht eigen risico. Het bedrag is variabel per jaar.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Fysiotherapie
Screening15 euro
Screening na intake25 euro
Screening na verwijzing25 euro
Zitting fysiotherapie25 euro
Lange zitting fysiotherapie 45 min37 euro
Lange zitting fysiotherapie 60 min50 euro
Fysiotherapie aan huis40 euro
Fysiotherapie in inrichting45 euro
Geriatrie fysiotherapie37 euro
Geriatrie fysiotherapie aan huis45 euro
2e consult Fysiotherapie30 euro
Groep specifiek 2 personen22,50 euro
Groep specifiek 3 personen15 euro
Eenvoudige korte rapporten40 euro
Gecompliceerde rapporten70 euro
Behandelingen
Therapie 30 min40 euro
Therapie 45 min60 euro
Therapie 60 min80 euro

Mijn Filosofie

Wie is Malgosia?

Wie ben ik? Mijn naam is Malgosia Kondak afkomstig uit Polen en sinds 2000 wonend in provincie Drenthe in Nederland. Mijn carrière als fysiotherapeut ben ik al in Polen begonnen. Daar heb ik Fysiotherapie opleiding afgestudeerd. Dit beroep heb ik hervat in Nederland omdat ik graag iets wil betekenen voor de mens en de maatschappij.

Sinds 2006 als algemene fysiotherapeut (afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen) en sinds 2010 als gespecialiseerde master geriatrie fysiotherapeut. 

Deze specialisatie volgde ik op Hogeschool Utrecht.

 

Opleidingen

Afgelopen jaren heb ik 2 jaar een Yogaopleiding gevolgd in Nieuwegein en ook verschillende cursussen in India en Nepal gedaan zoals yoga, ayurveda en natuurgeneeskunde.
Vervolgens gedurende laatste jaren volgde ik verschillende scholingen om mijn dienst als fysiotherapeut beter kunnen geven zoals Dansante fysiotherapie,
Feldenkreis methode , Ilan Lev methode, Mindfulness, Valpreventie etc.

Voor mij als fysiotherapeut is het zeer belangrijk om een goede aanvulling te leveren op mijn vak.

Daarom geef ik ook individuele therapie sessies zoals massage, mobilisaties, yoga- of danslessen in de vorm van therapie.

Naar aanleiding van de aanwezige klachten en wensen van de cliënt wordt het behandelplan en de doelen samen opgesteld en steeds aangepast afhankelijk van het verloop van het behandeltraject.

Een persoonsgerichte benadering is voor mij belangrijk zodat mijn cliënt ervaart dat hij centraal staat in zijn of haar behandeltraject.

Een holistische werkwijze met specifieke aandacht op het individu is mijn prioriteit in de visie van zorgverlening.

Preventieve maatregelen zijn voor mijn werk ook principieel. Sinds januari 2016 is FysioKondak een feit zodat ik mijn inzichten, visie en werkwijze kan toepassen in mijn vak.

"
'Share the love with the touch'
... Mijn Motto ...

Referentie

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit.

"
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consect adipiscing elit dolor emit. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor.
Joan Deckard
Bustle Magazine
Really great toys for kids! I will buy more in future for sure!
Joe Rogers
Really great toys for kids! I will buy more in future for sure!
Adam Paulson
Really great toys for kids! I will buy more in future for sure!
Catherine Borowski
"
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consect adipiscing elit dolor emit.
Joan Deckard
Bustle Magazine
"
Really great toys for kids! I will buy more in future for sure!
Martin Corrido
DutchEnglishFrenchFrisianGermanSwedish